tiistai 20. marraskuuta 2012

Nyt se on sitten menoa

Nyt pitäisi olla kaikki valmiina lähtöä varten. Joululahjat on (melkein) kaikki paketoitu ja viimeistelty, lentojen lähtöselvitykset netissä tehty ja tulostettu ja matkan majapaikkavaihtoehdotkin katsastettu.

Rinkkakin on pakattu ja mukaan reissuun lähtee:

Päälle:
- vaelluskengät
- shortseiksi katkaistavat ulkoiluhousut
- leggingsit
- tekninen t-paita
- ohut fleecepaita
- kuoritakki
- ohut pipo
- lapaset

Rinkkaan:
- tekninen t-paita
- tekninen pitkähihainen paita
- paksu fleecetakki
- yöpuku
- villasukat
- lenkkarit
- sadelahkeet
- sadeponcho
- kaulahuivi
- 3 x alusvaatteet
- polvituki

- makuupussi
- korvatulpat
- nopeasti kuivuva, kevyt pyyhe
- hygieniavälineet
- ea-välineet
- kamera, johto, muistitikku, laturi
- kännykkä, laturi
- passi
- lentoliput
- Raamattu
- vihko
- kyniä
- otsalamppu
- pyykinpesuaine
- lusikka-haarukka

Kaikki matkaan mukaan otettavat kamppeet on mahdollisimman kevyitä ja pieniä. Vaatteet on kaikki nopeasti kuivuvia ja pukeutumisessa perusajatuksena on kerroksien lisättävyys ja poistettavuus tarpeen mukaan. Yhteensä rinkalle sisältöineen tuli painoa 8,8 kiloa. Siihen kun lisää vielä mukana kannettavan veden ja vähän evästä niin rinkan paino tulee käytännössä olemaan 10 kilon paikkeilla. Ihan siedettävä paino noin pitkälle reissulle. 

Huomenna aikaisin aamusta sitten on lähtö kohti Tamperetta ja Pirkkalan lentokenttää. Sieltä lennän Lontooseen ja jatkan matkaa joko nopealla vaihdolla (vajaa tunti) Santanderiin Pohjois-Espanjaan tai jos myöhästyn siltä lennolta, matka jatkuu seuraavana päivänä Bergeraciin Etelä-Ranskaan. Ostin toisen lennon varalta, kun sille tuli hintaa vain 20 euroa. Matkassa kävelyreissun varsinaiseen aloituspaikkaan voi mennä pahimmillaan kolme vuorokautta, mutta toivotaan että ehtisin lennolle ja olisin Roncesvallesissa jo ylihuomenna illalla. Seuraavia kuulumisia sitten Espanjan kamaralta.

Heippa Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti