tiistai 11. joulukuuta 2012

Murias de Rechivaldossa

Matka on jatkunut hienosti. Säät on olleet koko viikon kylmät ja aurinkoiset, mikä sopii kävelyyn oikein hyvin. Viime viikolla tuli käveltyä todella pitkiä matkoja ja yhdessä vaiheessa huomasin kävelleeni muutamaa kilometriä vaille sata kilometriä kolmessa päivässä. Nyt matka on jo reilusti yli puolen välin ja kilometrejä on jäljellä suunnilleen 280.

Majatalot on olleet pääasiassa hyviä. Lämmitys on toiminut joka paikassa ja paikat on olleet suunnilleen siistissä kunnossa. Eilen menin majataloon, joka aluksi vaikutti aika kehnolta. Tila oli vanhan koulun juhlasali, joka oli täynnä sänkyjä. Kissat juoksivat ympäri lattioita ja lämmityksen virkaa toimitti kamiina. Olin monta tuntia ainoana vaeltajana majatalossa, mutta illalla onneksi tuli kaksi vaeltajaa lisää. Toinen heistä oli jo vanha tuttuni Hee. Toinen oli espanjalainen Alberto. Ilta meni mukavasti ja yökin oli lopulta lämmin. Sain myös takaisin lapaseni, jotka yksi kissoista oli varastanut.

2 kommenttia:

  1. Melkoinen vauhti sulla! Pysähdyitkö Astorgassa? Tsemppiä!

    Jaana

    VastaaPoista
  2. Vauhti oli tosiaan melkoinen tuossa vaiheessa. Päivämatkat Mesetalla olivat keskimäärin vähän yli 30 km päivässä. Mesetan loputtua hidastin vauhtia, sillä aloin jo huomata jaloissani turhan pitkät päivämatkat. Varpaat puutuivat ajoittain oudosti ja välillä tunsin kantapäissä ja jalkaterissä epämääräisiä vihlaisuja. Vauhdin hidastuttua myös jalat tykkäsivät menosta enemmän. En ollut Astorgassa yötä, mutta istuimme siellä hyvän tovin picnicillä ja katselimme kaupungin isoimmat nähtävyydet rauhassa. Gaudin suunnittelema linna Astorgassa on yksi lempparirakennuksiani koko reitillä.

    VastaaPoista