perjantai 21. joulukuuta 2012

Perillä Santiagossa! :)

Reissu on sujunut erittäin jouhevasti ja tänään kolmen aikoihin iltapäivällä saavuin Santiago de Compostelan katedraalille. Istuin muutaman tunnin katedraalissa espanjalaisen Alberton kanssa leväten ja mutustellen dulce de leche -suklaakonvehteja (dulce de leche on argentiinalainen herkku, joka muistuttaa vähän toffeeta). Katedraalissa oli mukava vain levätä ja olla pitkän reissun jälkeen.


Kävelyn viimeiset päivät olen kulkenut usein eukalyptuspuun lehteä kantaen. Reitti on kulkenut eukalyptuspuiden välissä ja murskatut lehdet tuoksuvat tosi hyvältä.


Olo Santiagoon saapuessa oli hassu. Toisaalta oli hienoa saapua perille määränpäähän ja tietää pääsevänsä pian kotiin ja joulunviettoon. Toisaalta taas tuntui haikealta lopettaa onnistunut matka ja joutua pian sanomaan heipat uusille ystäville. Näin pitkällä kävelyllä itse matka on paljon isompi asia kuin määränpäähän saapuminen.

2 kommenttia:

  1. Wow! Sulla on ollut kova tahti ja onnea matkassa, että olet välttynyt viivytyksiltä. Onnea perille pääsystä ja turvallista matkaa kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Moi Niina! Reissu sujui tosiaan melkein luvattoman hyvin. Koko matkalla ei tullut yhtään rakkoa ja jalkojen iho oli paremmassa kunnossa kotiin tullessa kuin reissulle lähtiessä vaikka en ollut hoitanut jalkoja yhtään matkan aikana! :D Tahtikin oli reipas ja yllätyin kävellessä siitä miten kilometrit etenivät talvella paljon helpommin kuin kesällä. Kesällä 2009 samalla reitillä 20 km jälkeen oli melko väsynyt, mutta talven keleissä 20 kmn jälkeen oli vielä hyvin voimia jäljellä. Terkut sinne ja hyvää ekaa joululomaa opelle!

    VastaaPoista